tag:blogger.com,1999:blog-7345106928111666087.post6631079233944781906..comments2024-02-21T14:12:33.114+01:00Comments on Csak, mert szeretem... kreatív gasztroblog: BORSOS MARHA STEAK ZÖLDBORS MÁRTÁSSAL ÉS FRANCIA RAKOTT BURGONYÁVALGyörgyihttp://www.blogger.com/profile/02486776867024153343noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7345106928111666087.post-9182947882386436852012-10-31T15:43:10.880+01:002012-10-31T15:43:10.880+01:00Igen átsült, de nem teljesen. Azért, mert szerette...Igen átsült, de nem teljesen. Azért, mert szerettem volna, ha a közepe majdnem véres. Ez nem sikerült, mert attól jobban átsült, de azért jó volt. Az elején azért rendesen kérgesítettem, kapott hőt bőven. Nyilván nagy darab húst órákig kéne sütni, de ezek csak szeletek voltak. Györgyihttps://www.blogger.com/profile/02486776867024153343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7345106928111666087.post-67600670486767289442012-10-31T14:35:33.618+01:002012-10-31T14:35:33.618+01:00Nagyon finomnak néz ki, szeretem a marhahúst. 35 p...Nagyon finomnak néz ki, szeretem a marhahúst. 35 perc alatt megsült?? Pedig ahogy írtad, hogy alacsony hőfokon kell sütni, azt hittem sokkal tovább kell a sütőben lennie...teller-cakehttps://www.blogger.com/profile/00450545473387538173noreply@blogger.com