2013. június 4.

BLACK CHERRY KOKTÉL


Remélem nem bánjátok, de időnként nem ételt, hanem italt hozok. Nagyon szeretem készíteni a koktélokat és úgy gondolom simán belefér a blog kereteibe.
Nos, ebben a télies nyárban az embernek néha nagy szüksége tud lenni egy kis testet-lelket melengető itókára. Komolyan azon gondolkozom, hogy bekapcsolom a fűtést, ha ez így halad tovább.
A cseresznye érik, adva volt egy üveg pálinka és természetesen Zsolt barátunk  és ötleteltünk, hogy mit lehetne kihozni ezekből a jó kis alapanyagokból. Így született ez a finom, kicsit édeskés, de nagyon cseresznyés ital.
Ajánlom kipróbálásra :)

Hozzávalók

Panyolai Feketecseresznye pálinka 4 cl
Monin cseresznye szirup 1 cl
friss citromlé 1,5 cl
almalé 1,5 dl
hab elkészítéséhez
cseresznye szirup és ananászlé


Elkészítés

Pár szép cseresznyét helyezzük el a pohárba.
Egy shaker -be tegyünk jó sok jeget és öntsük bele az alapanyagokat. Alaposan rázzuk össze, majd egy közepes pohárba szűrjük  a cseresznyékre.
Szintén a shaker- be öntsünk picike ananászlevet és kevéske szirupot, amit megint jól megrázogatunk. Remek habot kapunk, amit  egy kanál segítségével kanalazzunk az italunk tetejére.

Egészségetekre :)



Végezetül itt van pár csodás fotó is.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...