2013. november 7.

BLOGKÓSTOLÓ 13. KIÍRÁS

Nagyon szépen köszönöm Teller Zsuzsának a bizalmat és a lehetőséget. Igyekszem méltó házigazdája lenni ennek a remek játéknak.

Mi is ez a Blogkóstoló? Egy érdekes kalandozás a gasztroblogok között, amely 4 gyerektől indult és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Egy kisorsolt blogról kiválaszt, elkészít, véleményez majd közzétesz egy ételt vagy ételeket a kóstoló. Ami remek alkalom arra, hogy kicsit közelebbről tanulmányozzunk egy általunk már ismert vagy teljesen ismeretlen blogot.

Megtartottam Zsuzsa kedvcsináló  frappáns szövegét.

Jegyzetfüzet, fakanál a kézbe, keverjen a mixer dolgozzon a kés, fűtsön a sütő majd - természetesen  a fotózás után ámuljon és kóstoljon a család!  

Tudom, hogy még mindenki kacarászik a frappáns összefoglalón és közben lelkesen nyalogatja a monitort a sok finomság láttán, és én máris a következő fordulóval nyaggatlak titeket. Ennek a sietségnek az az oka, hogy közelednek az ünnepek és mindenkinek ezer dolga lesz. Ezért arra gondoltam, hogy december 13. olyan szimpatikus dátum, jó lenne addigra lezárni ezt a fordulót és akkor bőven van időnk csemegézni az elkészült műremekekből. Persze az is egy lehetőség, hogy karácsony után zárjuk le, de akkor már nem tudunk válogatni az ünnepi asztalra. A jelentkezéshez írjátok meg, hogy melyik lehetőségre voksoltok, a többség dönt.

No, ha karácsony, akkor egy kis plusz feladat. Próbáljatok meg valamit az ünnepi fogásokból választani, vagy öltöztessetek ünnepi díszbe egy egyszerűbb ételt. (nem kötelező, csak akinek kedve van).

Jelentkezési határidő
2013. November. 13. este 22. óra.

Ki  és hogyan jelentkezhet?

Ennek a bejegyzésnek a végén hagyjatok egy megjegyzést és linkeljétek be a blogotokat, ezzel tudtok nekem segíteni egy kicsit. 
Aki nem rendelkezik bloggal, csak írja oda, hogy nincs blogom.

- aki rendelkezik magyar nyelvű gasztro témájú bloggal (legalább az egyik nyelv magyar legyen).
- legalább 30 recept szerepeljen a blogon (legyen miből válogatni).
- vállalja, hogy a kisorsolt pártól elkészít legalább 1 ételt a kijelölt határidőre.
- a megjelölt határidőig elküldi nekem linkkel és fotóval a csakmertszeretem@gmail.com címre.
- aki nem rendelkezik bloggal ne bánkódjon, jöhet játszani, szabadon választhat a blogok közül, de amennyiben szeretné sorsolok neki is. ( ezt akkor írja meg )

Nagy izgalommal várom a jelentkezéseiteket! Kíváncsi vagyok milyen sokan leszünk. Nem kell kímélni, csak gyertek, gyertek!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...