2014. március 26.

BLOGSZÜLINAPI JÁTÉK, GYERTEK JÁTSZATOK VELEM!!!


Annyira kelekótya vagyok mostanában, hogy minden blogos játékot elbambulok, sőt a 2. blogszülinapot is majdnem elfelejtettem. Annyira azért nincs késő, mert március elején ünnepelte a Drágaságom, most viszont kárpótlom a feledékenységemért.
Még tavaly elhatároztam, hogy egy játékkal ünneplem meg ezt a jelentős eseményt - természetesen veletek kedves olvasóim. Így szeretném megköszönni Nektek, hogy sokan követitek tevékenységemet, hozzám szóltok, biztattok, figyelmeztettek, ha valamit kifelejtek, tanácsokat kértek..... egyszerűen éreztetitek, hogy van értelme annak, amit itt művelek.
Annyi ötletem van, nehezen tudok választani, ezért két feladatot is adok. Lehet csak az egyikben részt venni, vagy mind a kettőben, de mindkét esetben a játékban való részvétel feltétele, hogy légy követője az fb. oldalamnak. Tehát, ha még nem vagy az, az első lépés csatlakozz a Csak mert szeretem... oldal kedvelőihez. Megteheted itt.
1.
Az egyik - a közelgő húsvét alkalmából küldjétek el nekem a kedvenc húsvéti recepteteket. A bloggerek a bejegyzésük linkjét és egy fotót, akik nem vezetnek blogot, írják le a receptet, ha tudnak egy fotót is mellékeljenek. Szívesen venném, ha leírnátok, hogy miért pont az az étel áll közel a szívetekhez. Én ezeket a recepteket egy csokorba gyűjtöm, közzéteszem a blogon és kap majd egy külön fülecskét Olvasóim kedvenc húsvéti receptjei címmel, így mindenki számára elérhetővé válnak majd a későbbiekben.
2.
A másik lehetőség, hogy készítsetek el valamit a blogról, itt mindenből válogathattok, nem kell az ünnepre koncentrálni.
Ezeket az ételeket is összegyűjtöm és közzéteszem és szintén kapnak egy fülecskét, Olvasóim elkészítették felirattal. A menet ugyanaz, mint az előző feladatnál, link és fotó, vagy receptleírás és fotó.

A bloggereknek annyi nehezítést találtam ki, hogy a mai napi dátum utáni bejegyzések linkjét várom.

Az elkészült műveket a csakmertszeretem@gmail.com címre várom, vagy a Csak mert szeretem facebook oldalán üzenetben
https://www.facebook.com/CsakMertSzeretem

Aztán megint jött a problémám, hogy valamivel meg is kéne ajándékozni titeket, ha már vettétek a fáradtságot és süttök-főztök a kedvemért. Valami személyes dologra gondoltam, ami nehezen kivitelezhető, mert ki tudja, hogy melyik országból vagy városból való lesz a szerencsés. Így azt találtam ki, hogy a húsvéti recept beküldők között kisorsolok egy finom  bonbonokból álló csomagot és mellékelek mellé egy szilikon bonbonformát is. Akik a blogról készítenek valamit, azoknak pedig egy finom és látványos szivárványos koszorút ajánlok.
Akik mind a két játékban részt vesznek, nagyobb eséllyel indulnak az ajándékokért, sőt azok között pluszban kisorsolok egy szerencsést, aki az elhíresült padlizsánkrémemből kap egy üveggel.

Remélem tetszenek a nyeremények. Akinek tudom személyesen adnám át a nyereményét, amennyiben ez nem lehetséges, remekül postázhatók ezek a dolgok.

Az ajándékok képekben.Beküldési határidő 2014 április 14. 20 óra.

Így, még az ünnep előtt nyilvánosságra tudom hozni és mindenki kedvére válogathat a finomságokból.


Hajrá, ragadjátok meg a fakanalat ! 
Mindenkit hatalmas szeretettel várok, régi olvasókat és minden új idetévedőt.

Megköszönöm, ha hírét viszitek a játéknak :)

Itt is csatlakozhatsz a facebook oldalamhoz .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...