2014. március 17.

MEDVEHAGYMÁS SAJTKRÉM PIRÍTOTT DIÓVAL


Enyhe túlzás receptnek nevezni ezt a posztot, de egy nagyon gyorsan elkészíthető, ízletes kencét hozok most nektek.
Tart még a medvehagyma, így igyekszem sokféle ételbe belevarázsolni a rövidke szezonban. 

Hozzávalók

20 dkg natúr sajtkrém
6 dkg medvehagyma
6 dkg pirított dió
1/2 csokor petrezselyem
1/2 csokor snidling
1 k.k. citrombors
1/4 k.k. füstölt paprika

Elkészítés

A krémsajtot borítsuk tálba. (Én kimérve szoktam venni )
A zöldeket vágjuk nagyon apróra egy éles késsel. 
Borítsuk a sajtra, borsozzuk és egy kis füstölt paprikával bolondítsuk meg.
A diót pirítsuk meg és egy késsel vágjuk durvára, szórjuk meg vele a keveréket.
Remek pirítósra kenve primőr zöldségekkel, vagy mártogatósnak.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...