2015. december 13.

A STREET FOOD ÉJSZAKÁJA A CHILI'S BURGERBEN


A Flyerz magazin jóvoltából egy éjszaka egyesítette erejét minden budapesti street food-os, akik közül sokan különleges adventi menüvel is készültek erre az éjszakára és 20-50 % -os kedvezményekkel várták a betérőket.
Természetes, hogy kihagyhatatlan egy ilyen nagyszabású éjszakai zabálás.
60 hely csatlakozott ehhez az eseményhez, így szinte képtelenség volt kiválasztani azt a kajáldát, ahol majd degeszre tömjük a hasunkat. Aztán hosszas tanakodás után egy számomra ismeretlen helyre esett a választás. A Kálvin térhez közel található Chili's burger volt a kiszemelt.



Alig 2 hónapja nyitottak úgyhogy még csak most rázódnak bele a napi rutinba.
Ráadásul pont ezen a zsúfolt napon dobtak fel még pár új ételt az étlapra. Szóval pörögtek a fiúk rendesen. 


A menüt nehéz volt bogarászni mert előtte sorakoztak az éhezők, és elég apróra volt szedve a betűméret, így inkább a srácokra bíztuk a választást, de a szőlőlekváros burgerhez ragaszkodtunk, hogy azt mindenképpen meg kell ízlelni.



A lekváros mellé érkezett még egy barbecue burger is. A szőlőlekváros isteni finom volt, remekül érvényesültek az ízek. Emelem kalapom az ötletadó előtt, csak remélni tudom, hogy az étlapon marad.
A húspogácsa is finom, érezni a hús természetes ízét, csak egy picike sót elbírt volna és szeretem, ha alaposan átpirul a buci, ami most nem jött össze. Ezeket az apróságokat simán betudhatjuk a nagy forgalomnak és kapkodásnak.
A fiúk ajánlására kipróbáltuk a ropogós bundába sült rákokat is, ami szintén remek választás volt a finom mártogatós szószokkal egyetemben.



Az üzlet mostantól desszertet is árul, aminek a kóstolását szintén nem lehetett kihagyni.
Egyelőre kétféléből lehet választani a csokikrémből és a pohárdesszertként tálalt sajttortából. A sajttortát ne hagyjátok ki, isteni. Teljesen praktikus csomagolásban lelhetünk a desszertekre, csak kiemeljük a hűtőből és mehetünk is :)


A Flyerz tavasszal ismét megrendezi ezt a nagyon klassz eseményt, ami több ezer embert csábított el ezen a decemberi éjszakán. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz itt tavasszal, amikor még az időjárás is kifele csábít mindenkit.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...