2012. augusztus 25.

SÜLT PARADICSOMOS ZÖLDSÉGRAGU


A sok paradicsom, padlizsán, cukkini rendesen feladja a leckét. Szerencsére a friss fűszerek is rendesen kényeztetnek. Gyakran csak bepakolom őket egy sütőtálba és  magában esszük, vagy köretként valami mellé. Nagyon, de nagyon finom, macera pedig nincs vele.

Hozzávalók

1 padlizsán
koktél paradicsomok 
1 v. hagyma
1 sárgarépa
4 gerezd fokhagyma
2 rozmaring ág
bazsalikom
oregánó
kevés fehérbor
só, bors
3 babérlevél
extra szűz olíva

Elkészítés


A paradicsomokat egészben hagyjuk, a padlizsánt nagyobb kockákra vágjuk. A répát karikázzuk, a hagymát szeleteljük és egy sütőtálba halmozzuk. A fűszerekkel összekeverjük, meglocsoljuk az olívával, ráöntjük a bort és 150 fokos sütőben 50-60 percet sütjük.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...