2013. március 19.

ÜNNEPRE!


Takarékos konyha Évája elindította ezt a sorozatot, hogy aki megkapja a stafétát az az illető, válogasson össze pár ételt a blogjáról, amit szívesen ajánlj a húsvéti asztalra, majd adja át másik két blognak  ezt a lehetőséget.
Én Teller- cake Zsuzsájától kaptam meg a stafétát, amit nagyon szépen köszönök neki.
Sajnos minden kedvencem még nincs megörökítve a blogon, azoknak csak a nevét írom le és a többit a fantáziátokra bízom. 
A stafétát pedig átadnám Rubin S. Gabynak a Rubin konyhája blog szerzőjének és Péternek a Műkedvelő hedonista blog írójának.

Kíváncsian várjuk az ajánlataitokat:)

Először is főtt sonka, tojással, sok-sok zöldséggel, tormás majonézzel és kaláccsal.  ( sajnos képem még nincs róla, de biztos vagyok benne, hogy tökéletesen el tudja képzelni mindenki:)

A képek alatti linkekre kattintva tudtok a receptekhez jutni.




Itt lenne még a helye egy bárányragulevesnek.



Képzeletben szerepel itt egy fűszerkéregben sült báránygerinc.



Rozmaringos fehérboros  csirkecombok cserépben megsütve










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nyomtat