ribizlifagyi az aprítógépben készítve |
Megint fagyi 💗Az az igazság, hogy semmi extra, ugyanúgy készül, mint az előzőleg posztolt málnafagyi, de annyira finom ribizliből is, hogy kénytelen vagyok megosztani.
Érdemes kipróbálni, mert tényleg 1 perc alatt kész - na jó, a fagyasztási időt leszámítva- nem kell hozzá fagyigép és isteni. A nyári melegben pedig mindenkinek jól esik, főleg, ha nincs agyon édesítve. A lányom folyamatosan kéri, nem tudja megunni. Már pedig, ha ő valamire így rákattan, az csak finom lehet, elég finnyás egy nőszemély😏
ribizlifagyi |
Hozzávalók
25-30 dkg ribizli
1 dl tejszín
1 dl tejföl
1-2 e.k. méz v. folyékony édesítő
Elkészítés
A ribizlit szemezgesd le, majd dugd a fagyasztóba.
A megfagyott ribizlit tedd az aprítógépbe, öntsd hozzá a tejszínt, a tejfölt és a mézet.
Pulzálva mixeld össze és kész is.
Azonnal fogyasztható, ha nem elég masszív, akkor fél órára tedd be még a mélyhűtőbe, de ne tovább.
Jó étvágyat😇
Nem nagy mennyiség, mi ketten simán megesszük, k.b. 10 gombóc.
ribizlifagyi |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése