Látványnak sem utolsó, ez a rengeteg féle paradicsom, de még az íze is csodás!
Említettem, hogy számtalan fajta paradicsomot ültettem. Gondoltam kikísérletezem, hogy melyik a tökéletes. Természetesen most a bőség zavarával küzdöm, mert képtelenség kiválogatni, mivel mindegyik csodás, sőt ez a szín, íz és formakavalkád valami szenzációs.
Elkészítés
1 kg vegyes, színes és kemény paradicsomot felvágtam. A nagyokat négybe, az aprókat félbe. Megöntöztem 1 egész citrom levével és extra szűz olívával. 1/2 póréhagymát rákarikáztam, gazdagon megszórtam tarka borssal, majd kevés oregánóval. A tetejére hintettem friss petrezselymet és snidlinget. Azonnal tálaltam. Sót sosem teszek rá, mert egyből összeesik, de nem is kívánja.
Tökéletes volt a rakott krumpli mellé :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése