2012. június 29.

GARNÉLARÁK TORTILLÁCSKÁK FOKHAGYMÁSAN NARANCS TARTÁRRAL


Még mindig a főzőtanfolyam. Roppant egyszerű gyors, és finom. Mi olajbogyóval ettük tonna számra.

Hozzávalók

200 g nyers tisztított garnéla
175 g búzaliszt
75 g csicseriborsó liszt
1/2 hagyma
2 gerezd fokhagyma
1/2 l. víz
friss petrezselyem
olívaolaj a sütéshez

Elkészítés

Egy tálban összekeverjük a kétféle lisztet. Hozzáadjuk a vizet, míg massza állaga nem lesz. Apróra vágva hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát, petrezselymet és a garnélát. Sózzuk és vékony lapokat képezve megsütjük. Papírtörlőn lecsöpögtetjük.

Narancstartár

Majonézt készítünk, úgy hogy felverünk 1 tojást és adagokban hozzáadjuk az olajat. Miután már jól összeállt adunk hozzá snidlinget a meghámozott salottát, 1 fél narancs levét és sózzuk.

Elkészítést megnézheted

ITT



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...