Még mindig a főzőtanfolyam. Roppant egyszerű gyors, és finom. Mi olajbogyóval ettük tonna számra.
Hozzávalók
200 g nyers tisztított garnéla
175 g búzaliszt
75 g csicseriborsó liszt
1/2 hagyma
2 gerezd fokhagyma
1/2 l. víz
friss petrezselyem
olívaolaj a sütéshez
Elkészítés
Egy tálban összekeverjük a kétféle lisztet. Hozzáadjuk a vizet, míg massza állaga nem lesz. Apróra vágva hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát, petrezselymet és a garnélát. Sózzuk és vékony lapokat képezve megsütjük. Papírtörlőn lecsöpögtetjük.
Narancstartár
Majonézt készítünk, úgy hogy felverünk 1 tojást és adagokban hozzáadjuk az olajat. Miután már jól összeállt adunk hozzá snidlinget a meghámozott salottát, 1 fél narancs levét és sózzuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése