2013. január 9.

VÁLOGATÁS KÉPEKBEN 2012-BŐL

2013 lett. Eszembe se jutott, hogy nosztalgiázzak, de a kényszer hozta. Harmadik napja nem tudok főzni, mert becsípődött egy ideg a hátamban. Merev tartásban remekül tudok gyalogolni és alaposan kipárnázva a derekamat ülni, mint egy szobor. A blog annyira az életem részévé vált, hogy tök furán érzem magam, egyszerűen hiányérzetem van. Nézzük a dolog jó oldalát, időm mint a tenger, ezért végig lapoztam a képeket, bejegyzéseket és rá kellett jönnöm, hogy elég sok minden készült az elmúlt évben kicsiny konyhámban, így készítettem egy képes összefoglalót 9 havi tevékenységemről.
Amíg nem néztem végig a blogot, addig fel sem tűnt, hogy ennyi dolog született. Mit mondjak meglepődve tapasztaltam, hogy azért akad valami - 221 bejegyzés:) Van köztük olyan, amit nem is értek, hogy került oda, van amit elégedetten nézek - nos ezek a bejegyzések vannak kevesebben. Természetesen én sosem vagyok elégedett semmivel, mindig a tökéletesre vágyom, de ez igen ritkán adatik meg.
O.K. Nem akarok itt litániákat írni, csak egy pár képet közzétenni.


Készültek levesek szép számmal. Nálam a vargányás marhahúsleves és a pina colada viszi a pálmát. A statisztika szerint pedig  a narancsos meggyleves.


 Sütik és desszertek is akadnak szép számmal. A karamellízalt ananász banánpürével a legtökéletesebb nekem, de az olvasók az almás pitére és a bejglikre voltak a legkíváncsibbak.


 A salátákat nagyon szeretem. Választani képtelen vagyok közülük. Az olvasóknak a majonézes burgonya és a sütőtöksaláta tetszik.


Sütögettem is. Kenyér is készült, aminek nagyon örülök. Szilveszterre készítettem a túrós malacpogikat, ami rövid idő alatt hihetetlen számú letöltést mondhat magának.


Pár torta  és bonbon is bekúszott ide. Nekem a legtökéletesebb a Barbitól ellesett karamelles torta. Az olvasók viszont a liszt és cukormentes máktortát és a diós narancsos répatortát nézegetik a legtöbbet.


Befőztem és italokat is készítettem szép számmal. Innen is nehezen tudnék választani, talán a fokhagymás szilva csatnit, az valami hihetetlenül finomra sikeredett. Az olvasóim viszont a zöld dió likőrt kedvelik a legjobban a csatni csak a második.


Szép számmal készültek főételek kisebb- nagyobb sikerrel. A látogatók a csevapcsicsát és a csirkéket szeretik nézegetni, a cserépben sült töltött káposztát pedig imádják. Nálam a herkentyűs tészták a dobogósak.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...