Mindenki ismeri, sokan szeretik, semmi különös nincs benne, de nagyon finom és sültek mellé kiváló.
Buci barátomnak ajánlom,ezt a receptet :-))
Buci barátomnak ajánlom,ezt a receptet :-))
Hozzávalók
60-70 dkg kifliburgonya
1/2 l tejföl
1,5 dl majonéz
1 e.k. dijoni mustár
1/2 dl fehérbor
1 k.k. bors
2 k.k. cukor
só
ecet, víz, cukor
Elkészítés
A burgonyát héjában sós vízben megfőzzük. Még melegen megtisztítjuk és felkarikázzuk és az ecetes, cukros lében hagyjuk kihűlni. Elkészítjük a tartárt, minden összetevőt jól összekeverünk, ha szeretnénk hagymával gazdagítható a saláta. Én jobban szeretem kevés tormával feldobni. Mikor kihűlt a burgonya lecsepegtetjük és az öntettel óvatosan elkeverjük.
Majonézes burgonya taandori csirkével |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése