2012. május 14.

CSEVAPCSICSA CSAK, MERT SZERETEM STÍLUSBAN ..



Ez nem a tradicionális csevap, mert én hagymát is adok hozzá ( az eredeti hagyma nélkül készül ).Lakásban nehéz megoldani a faszénen való sütést, pedig  az adja meg az ízét igazán. Ezért kevés fűszer hozzáadásával kompenzálom a faszén hiányát. Rengeteg zöldséggel esszük, kenyér nélkül, így még csak nem is hízlal és nagyon fincsi. 10 perc alatt elkészíthető, remek választás 1 gyors vacsorára.

Hozzávalók

4 adag
35 dkg sertéshús (darált)
35 dkg marhahús (darált)
1 nagy v.hagyma
2 k.k. só
2 k.k bors
1 k.k. kakukkfű
1 k.k. szódabikarbóna
1 e.k. worcestershire szósz

Elkészítés

A vöröshagymát nagyon apróra pépesítjük, hozzáadjuk a húsokhoz, befűszerezzük. Nedves kézzel megformázzuk, ha van időnk, hagyjuk 1-2 órát összeérni az ízeket. Rostlapon vagy faszénen  jól süssük meg. Ajvárral, lila hagymával és paradicsommal tálaljuk.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nyomtat