2012. május 16.

ROSTON SÜLT CSIRKECOMBFILÉ MUSTÁRMÁRTÁSSAL ÉS ROZMARINGOS SERPENYŐS BURGONYÁVAL

 Roston sült csirkecombfilé mustármártással és rozmaringos serpenyős burgonyával


Hozzávalók
4 adag

8 db combfilé
gyros fűszerkeverék
rozmaring
1 citrom leve


Elkészítés

A filéket sózzuk, bedörzsöljük gyros fűszerkeverékkel, meghintjük rozmaringgal ás állni hagyjuk 1 órát. Egy nagy teflon serpenyőben kevés olajon, vagy rostlapon (legfinomabb faszénen) megsütjük. Én pár percre lefedem  vagy 1 régi, nehéz vasalót ráhelyezek, hogy hamar és jól átsüljön. A sütés vége felé  alaposan megcitromozzuk. Közben elkészítjük a mustármártást és a rozmaringos serpenyős burgonyát és együtt tálaljuk.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...