Nagyon egyszerű és finom. Igazi felüdülés a meleg napokon. A legszebb az egészben, hogy saját termésű bodzából és mentából készült. Ugyanaz a folyamat, mint a bodzalimonádé készítésénél, csak egy marék mentalevelet is adok hozzá.
Tehát: 6 l víz, 2 citrom, 30 db bodzavirág,1 nagy marék mentalevél. 24 óra áztatás után ízesítem cukorral és citrommal. Hűtőben, üvegekbe töltve tárolom.
Saját készítésű bodzavirágos jégkockával kínálom.
A lényeget majdnem elfelejtettem. Ma 2 hónapos a blogom. Meglepően sokan rátaláltatok és olvassátok. Számomra ez teljesen hihetetlen, álmomban nem gondoltam volna, hogy 1-2 kétbalkezes barátomon kívül másnak is hasznára lehetek. Nagyon köszönöm, hogy ilyen sűrűn látogattok, remélem a segítségetekre lehetek a későbbiekben is, van még bőven recept a tarsolyban:-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése